Retourneren.

Indien je niet tevreden bent over een besteld artikel, kun je deze retourneren. Wij verzoeken je het artikel onbeschadigd en met de originele prijskaartjes te retourneren. Indien er bij het beoordelen van het artikel schade ontstaat, of de originele prijskaartjes worden verwijderd, behouden wij ons het recht voor om de hierdoor ontstane waardevermindering direct aan je door te berekenen.

Als consument heb je wettelijk 14 dagen de tijd vanaf de ontvangst- of afhaaldatum om ons te informeren dat je de overeenkomst wil herroepen. Je kan de retour aanmelden middels het herroepingsformulier wat je online kunt downloaden en bij de bestelling ontvangt. Hierna heb je 14 dagen de tijd om de artikelen naar ons terug te sturen of te overhandigen. Je bent op tijd als je de artikelen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Het is niet verplicht om ons van te voren te laten weten dat je dat je artikelen naar ons terug wilt sturen. Herroepen is ook mogelijk door het direct terugzenden van het pakket. We accepteren retouren tot uiterlijk 14 dagen na de ontvangst- of afhaaldatum.

De retourkosten bedragen € 3,95. Plaats de bijgevoegde retoursticker van DHL op het pakket. Je hoeft bij aflevering niets te betalen. De retourkosten worden van het retourbedrag afgetrokken.

Ruilen

Om het proces zo snel mogelijk en soepel te laten verlopen, is het bij ons niet mogelijk om een artikel te ruilen. Wil je het artikel graag in een andere maat of kleur ontvangen? Stuur het artikel dan retour en bestel deze opnieuw. Op deze manier ontvang je het snelst het juiste artikel.

Wij verstrekken geen kortingscodes voor de eventueel opnieuw gemaakte verzendkosten.

Retourneren via een DHL-Servicepoint

Retourneren kan via DHL door gebruik te maken van ons retouretiket. Voeg het retourformulier of modelformulier voor herroeping toe aan het pakket en geef je pakket af bij een DHL servicepoint. Er worden retourkosten van €3,95 ingehouden op het retourbedrag. Je kan uiteraard ook zelf een vervoerder kiezen en op eigen initiatief iets retourneren. Ook in dat geval zijn de directe kosten voor het terugsturen voor jouw eigen rekening.

De betaling (aankoopbedrag inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending) wordt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat J.C. Rags op de hoogte is gesteld van herroeping, teruggestort op je rekening. Let op: retourneer je niet de hele bestelling? Dan worden de verzendkosten voor de heenzending niet teruggestort en betaal je de verzend- en retourkosten. Wij streven ernaar om de terugbetaling binnen 5 werkdagen te verwerken. Tijdens drukke periodes, zoals feestdagen of sale periodes, kan dit 2 of 3 dagen langer duren. De terugbetaling wordt in werking gezet zodra wij het product retour hebben ontvangen en verwerkt.

Klik hier om het modelformulier te downloaden.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via customerservice@jcrags.com, we helpen je graag verder.

Retouradres

J.C. Rags
De Aaldor 13
4191 PC
Geldermalsen
Nederland

Heb je een klacht over een gekocht artikel? Kijk dan op onze klachtenafhandeling pagina.