Bezorgen.

J.C. RAGS werkt samen met DHL. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. De levertijd bedraagt 2 tot 3 werkdagen.

We versturen al je bestelde artikelen tegelijk. Bij DHL is het mogelijk om je online bestelling te volgen via de track & trace code die je ontvangt als de bestelling is verstuurd.

Je bestelling kan bij jou thuis worden afgeleverd of op een ander adres. De verzendkosten voor het bezorgen van je bestelling op een door jou gekozen afleveradres in Nederland bedragen €4,95.

Bezorging via DHL

DHL bezorgt je bestelling op het door jou opgegeven adres. Komt het bezorgmoment niet uit? Je kunt vanaf de dag voor bezorging het bezorgmoment en afleveradres wijzigen. Was je niet thuis om je bestelling aan te nemen? Dan laat de bezorger een gele kaart bij je achter. Maak met de bezorgcode op deze kaart een nieuwe afleverafspraak. Je kan dan ook kiezen voor levering bij de buren of bij een DHL Servicepoint.

Bestelling ophalen bij een DHL Servicepoint

Je hoeft niet meer thuis te blijven om je bestelling in ontvangst te nemen. Je kunt je bestelling laten afleveren bij een van de 3.000 DHL Servicepoints. Je bepaalt zelf waar je bestelling wordt afgeleverd en wanneer je het komt ophalen. Er is altijd een DHL Servicepoint bij jou in de buurt.

Je hebt één week de tijd om je bestelling hier op te halen. Hierna wordt je bestelling retour gestuurd naar J.C. RAGS.